AKTUELNO

Premijerka navodi da će istorija pamtiti predsednika Aleksandra Vučića kao borca i pobednika!

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, je uputila javni odgovor Mariniki Tepić, Đilasovoj saradnici i jednom od lidera opozicije.

Nakon što je Tepić na svom X(Tviter) nalogu zamerila poređenje Dragana Đilasa sa insektom, od strane premijerke, navodeći da su samo Hitler i Himler imali takva poređenja za svoje neprijatelje, usledio je premijerkin žestok odgovor.

Stvarno ne znam za insekte, ali znam da bi i Hitler i Himler tražili međunarodnu istragu kako bi ponizili suverenu i nezavisnu Srbiju. Jednako kao 1914. godine. Oni kolaboracionisti koje su imali u Srbiji, bili su naterani, uplašeni, naterani "pištoljem u glavu". Samo ste vi, ikada u istoriji ove naše - lepe, hrabre, ponosne, slobodarske Srbije - sami, sopstvom voljom, uradili ono što bi Hitler i Himler zahtevali. Istorija će pamtiti Aleksandra Vučića kao borca, pobednika. Njega ste nazivali Hitlerom bezbroj puta i nije vam smetalo. Nismo se ni žalili, radili smo i borili se. Generacije će pamtiti vas kao ljude koji su tražili da se Srbija ponizi -rekla je premijerka.

Autor: Pink.rs