AKTUELNO

Za nama je svakako istorijska nedelja u kojoj je Aleksandar Vučić na najbolji način celom svetu pokazao kako se bori za svoju zemlju i svoj narod i kako se štiti međunarodno pravo, teritorijalni integritet i suverenitet međunarodno priznatih zemalja, istakla je premijerka Srbije Ana Brnabić na svom X nalogu.

- Neki drugi su, pak, pokazali sve suprotno tome - o njima je sve rečeno i nisu zaslužili da se reči više troše na njih i njihova (ne)dela. Pred nama su još mnoge pobede kako bi završili sve ono što smo zacrtali do 2027. Već u naredne 2-3 nedelje počinjemo izgradnju još jedne zgrade u okviru Naučno-tehnološkog parka u Nišu, počinjemo izgradnju Naučno-tehnološkog parka u Kruševcu i Inovacionog distrikta u Kragujevcu! - rekla je Brnabić i dodala:

- Pred nama su još mnoge pobede kako bi završili sve ono što smo zacrtali do 2027. Već u naredne 2-3 nedelje počinjemo izgradnju još jedne zgrade u okviru Naučno-tehnološkog parka u Nišu, počinjemo izgradnju Naučno-tehnološkog parka u Kruševcu i Inovacionog distrikta u Kragujevcu!

- Koliko sutra, na Svetskom samitu vlada u UAE, Srbija će potpisati sporazume o saradnji sa njihovim institucijama u oblasti veštačke inteligencije kako bi nastavili naš brzi razvoj u ovom polju. Idemo dalje! Srbija nikada ne sme da stane! - istakla je Brnabić.

Autor: