AKTUELNO

Sandra Božić, Milica Nikolić, Nevena Đurić i Miloš Terzić odgovorili su lideru prozapadne tajkunske opozicije Draganu Đilasu, koji je burno reagovao na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Stefanu Šenahu.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Sandr Božić oglasila se na mreži "X" i istakla da će "lopuža uvek lopužu da brani".

- Lopuža će lopužu da brani!Propala ti je i ova investicija Dragane!Posle Menandeza i Šenaha ako potražiš pomoć još nekog belosvetskog prevaranta u rušenju Srbije, možemo samo da zaključimo da ti praviš kriminalno udruženje !A za to, moram priznati, jesi najkompetentniji! - navela je Božić.

Objavu pogledajte ovde.

- Ne brini, tajkunu! Niko nije rekao da ti nisi lopuža. Samo vas ima više, razlika je samo odakle je ko - napisala je Nevena Đurći iz GO SNS:

Objavu pogledajte ovde.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Milica Nikolić istakla je da je Šenah zaista belosvetski prevarant i poznata lopuža, ali je mala maca za Dragana Đilasa.

- Ne brini, tajkunčino, jeste ovaj belosvetski prevarant i poznata lopuža, ali je mala maca za tebe.Isto kaže i izveštaj ODIHR, ozbiljno te kritikuju, pa te vraćaju u detinjstvo. Priznaješ da je Vučić najbolji!Ovo ostalo dodaješ jer se plašiš da ti Šenah uzima titulu, ali bez brige - navela je Nikolić.

Objavu pogledajte ovde.

Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, istakao je da, pošto je izgubio ubedljivo izbore, Đilas se sada pomahnitalo upinje da dokaže da je najbolji korisni idiot Kurtijevih lobista poput.

- Izgubio izbore ubedljivo pa se sada tajkunčina pomahnitalo upinje da dokaže da je najbolji korisni idiot Kurtijevih lobista poput Šeneha, Šidera, Viole i Menendeza i da mu u tom podaničkom odnosu prema onima kojima mrze sve srpsko, ravnog na opozicionoj političkoj sceni Srbije nema - napisao je Terzić.

Objavu pogledajte ovde.

Autor: