AKTUELNO

Borko, nekada Borisav, još samo jedna u nizu marioneta Dragana Đilasa nikada ne propušta priliku da kojekuda po belom svetu pljune po sopstvenoj državi i narodu, dodatno nam oteža poziciju i ukalja ugled - izjavila je Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

- I sve to uz snishodljivo ulagivanje svakome ko Srbiji misli loše. Jer su i Borku, baš kao i njegovom šefu, Srbija i njeni interesi oduvek bili zadnja rupa na svirali - navodi ona u saopštenju i dodaje:

- Ova ljudska ništica bio je šef pregovaračkog tima za Beograd u pregovorima sa Prištinom baš one 2011. godine kada su doneti svi najgori i najteži sporazumi po naš narod i državu! Bio je glavni i odgovorni za postavljanje granice između Srba na Кosovu i Metohiji i Srba u Centralnoj Srbiji, a danas nam govori o miru i stabilnosti - kaže Đurić.

Ona navodi da krađa izbora je baš ono što su njegovi saborci i on učinili 2008. godine kada im je fotelja i ideja da se dočepaju pozicija sa kojih bi bili u prilici da sa našom državom i njenim interesima trguju, da se igraju i maste bila prioritet.

- Nisu Đilas i ovi njegovi krali samo novac i budućnosti našim građanima, već i njihovu volju! Lopovi nad lopovima, kakvih svet video nije! A danas nam ti licemeri prosipaju mudrost po ovim pitanjima- napisala je Đurić.

U saopštenju se još kaže da oni idu da moljakaju za sankcije Srbiji, za ukidanje investicija i urnisanje ekonomije.

- Dakle i danas - ista priča, ista pesma kao kada su vedrili i oblačili našom zemljom. Naš narod je tome stao na put: još 2012. i rešen je čvrsto da se ne vraća u kandže najgorih među najgorima- navodi Đurić.