AKTUELNO

Srpski političari u braku su sa pravim lepoticama, a ovo su samo neke od njih.

Miloš i Maja

Predsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Miloš Vučević skoro dve decenije je u skladnom braku sa suprugom Majom. Gospođu Vučević obično možemo videti u izbornom danu, kada sa suprugom izađe na glasanje, a tada redovno dobije komplimente za modni stil.

Maja i Miloš Vučević imaju dva sina, Mihaila i Danila.

Ivica i Sanja

Lider socijalista i šef diplomatije Ivica Dačić je u braku sa lepom Sanjom od 1993. godine sa kojom ima dvoje dece - sina Luku i ćerku Andreu.

- Njen otac se bavio politikom i rekla je da nikada u životu neće da se uda za političara. Međutim, kada je mene videla, onda je promenila svoje mišljenje - ispričao je jednom prilikom Dačić.

Branko i Ana

Lepu suprugu ima i Dačićev partijski drug Branko Ružić. On je već dve decenije u braku s Anom, s kojom ima dvoje dece - sina Milutina i ćerku Elenu.

Nikola i Milica

Nikola Selaković, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, od 2017. godine u braku je sa prelepom Milicom.

Njihovo venčanje je privuklo mnogo pažnje medija, pre svega jer je okupilo sam politički vrh države, ali i zbog činjenice da se Selaković oženio u narodnoj nošnji, dok je i njegova supruga nosila prelep tradicionalni jelek preko venčanice.

Nikola i Milica imaju troje dece – sinove Lazara i Vasilija i ćerku Ljubicu.

Čeda i Jelena

Čedomir Jovanović već dve decenije je u braku sa Jelenom. Venčali su se 2003. godine i imaju četvoro dece.

Autor: