AKTUELNO

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture - Goran Vesić nije se libio da transparentno, koncizo i surovo iskreno odgovori na besmislene provokacije Aleksandra Jovanovića Ćute, koji tokom medijskih istupanja ne bira reči i vodi se neadekvatnim - sumnjivim narativom bez pokrića.

- Mnogo volim ove koji bolje od mene znaju šta sam ja uradio. Nedostatak inteligencije i obrazovanja obično nadoknađuju agresijom. A realnost im oblikuje čašica ili flaša.
Dakle, g. Jovanović, ni pijan, a ni trezan, ne može da pronađe moj potpis na bilo kakvom memorandumu. Ne može da pronađe jer ne postoji. Kada i ako budem nešto potpisao javnost će biti obaveštena.To je tako. Tu stvarnost čovek uhvaćen u laži ne može da promeni novim lažima - bio je jasan Vesić, a ova objava imala je na hiljade lajkova putem socijalnih platformi.
Podsetimo, Aleksandar Jovanović Ćuta tvrdi da postoji dokument koji je, prema njegovim tvrdnjama, prvog decembra 2022. godine potpisao ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić sa američkim ofšor kompanijama kojima se u zakup daje kompleks zgrada Generalštaba u Kneza Miloša.