AKTUELNO

Kampanja progona i maltretiranja SNS aktivista, koji kao i stranke opozicije, sprovode kampanju “od vrata do vrata”, nastavila se akcijom lepljenja plakata kojima se zabranjuje našim aktivistima ulazak u zgrade, objavio je Gradski odbor SNS Beograd, čije saopštenje prenosimo u celosti.

Očigledno da razbijena glava jedne žene, mučki, sa leđa u centru grada nije dovoljna, kao i maltretiranje, snimanje, vređanje i targetiranje druge žene, pa se na ovaj način svi ostali aktivisti SNS-a dovode u situaciju da strahuju za svoju bezbednost, dok obavljaju redovne stranačke aktivnosti.

Ovo je sve posledica bolesne politike mržnje predstavnika opozicije, koji mesecima unazad pozivaju na progon svakog ko podržava politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, koji nam garantuju da će nas juriti po ulicama, obećavaju da ćemo plivati Dunavom i Savom i koji na svaku pruženu ruku sa naše strane, odreaguju još većim nasiljem.

Tražili su izbore i pretili su haosom na ulicama, ako ih ne bude, a kada su ti izbori održani, svoj bes i frustraciju zbog izbornog debakla, iskazali su upravo tim haosom u kome su rušili, pokušali da zapale i demolirali zgradu Starog dvora.

Sa svojim pretnjama nastavili su i kada se kao zakonska mogućnost pojavio 28.04.2024. godine, kao mogući datum održavanja izbora za Beograd, ali sa zastrašivanjem ljudi nisu prestali i kada im je ispunjena želja da izbori budu kasnije i to 02.06.2024. godine.

Svoje nasilje su pokazali i danas, kada su na sednici Skupštine Srbije fizički nasrnuli na predsedavajućeg Stojana Radenovića, našeg najcitiranijeg profesora u svetu i čoveka od skoro 80 godina.

Na veliku žalost, nema naznaka da će opozicija svoje ponašanje i delovanje promeniti i prihvatiti našu pruženu ruku, jer očigledno je da oni, sem mržnje, svakog vida nasilja, laži, manipulacija nemaju ništa drugo da ponude građanima.

Naši aktivisti će uprkos svemu nastaviti sa svojim aktivnostima, jer sa ponosom razgovaramo sa našim građanima, predstavljamo rezultate koje smo postigli, ali i pričamo o planovima za budućnost, jer dok je Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke ni Beograd ni Srbija nikad neće stati - zaključuje se u saopštenju.

Autor: