AKTUELNO

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić reagovao je na izjavu novosadskog odbora Lige socijaldemokratske Vojvodine - Vojvođani da on nije dostojan da bude prvi čovek ovog grada.

Đurić je naveo da svako radi i postupa u granicama svoje zlobe i pokvarenosti.

- LSV takođe! Novi Sad je danas za njih logor, koji je napravio SNS. Primetno je da Novi Sad to nije bio, dok su sa SNS bili u vlasti sedam godina! Sada kada nisu deo vlasti, Novi Sad je logor SNS kamarile. Takođe, da li sam ja dostojan ili ne, videćemo na izborima! Po njima svi oni koji se zalažu za Srbiju nisu dostojni ničega. Uvek ću osuđivati govor mržnje i uvek ću biti za Srbiju! Živela Srbija, živeo slobodan Novi Sad - poručio je gradonačelnik Đurić.

Iz novosadskog odbora Lige socijaldemokratske Vojvodine - Vojvođani naveli su da "podrška Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelj srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju".

Ističu da je "Đurić, svojom podrškom navijačima maskiranim u studente, pokazao da ne vidi našu državu kao slobodnu zemlju za koju su se borili naši preci".

- Pokazao je da je vidi kao logor u kojem on i njegova SNS kamarila haraju kao krvnici, a nas građane kao roblje koje oni mogu da ucenjuju, tuku i drže u strahu, sada čak i na univerzitetu, ukoliko im se prohte - navodi LSV.