AKTUELNO

Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke kaže da su izbori neprihvatljivi za one koji od volje naroda beže kao đavo od krsta, a to je potvrdio i NATO komandir, žestoko poraženi Đilasov predsednički kandidat, Zdravko Ponoš.

- Njihova klepetanja o “izbornim uslovima”, a zapravo samo izgovor za činjenicu da im se ne ide na izbore, dosadilo je više i Bogu i narodu - navela je Nikolić i dodala:

Izborni uslovi po kojima se danas izbori održavaju, oni su kreirali. Izborni uslovi su isti kakvi su bili i prošle godine, pre decembarskih izbora, kada su tražili hitno održavanje izbora. Izborni uslovi sada, isti su kao oni posle decembarskih izbora kada su sa izmišljenom pričom o krađi, tražili nove izbore. Izborni uslovi su isti onim koji bi bili u maju, kada su tražili slobodne dane za holideje i maratone.

Prema njenim rečima, izborni uslovi ih toliko interesuju da su sve moguće razgovore odbili. Izborni uslovi ih toliko zanimaju da su sve preporuke ODIHR odbacili, postavljajući ultimatume.

- Dakle, “izborni uslovi” samo je bedni izgovor, koji im služi da poruče strancima da na vlast, bez njih, ne mogu! A da je to tako, potvrđuje i njihovo udaranje po našoj zemlji, kojim uz priču o “izbornim uslovima” pokušavaju da se dodvore upravo strancima. Istim onim sa kojima su kovali onaj podmukao plan da se našoj zemlji ukine suverenitet - naglasila je Nikolić.

Tako, hrvatski državljanin, Ponoš, uz nebuloze o izbornim uslovima, nariče isto ono što i Kurti. To je, mora se priznati, redovna pojava. Sada, sa namerom da svoj doprinos pruži maksimalno kako bi lažna država pristupila Savetu Evrope, a on pristupio zagrljaju stranaca za čije interese je uvek radio. I Kurtijevom, jer on mu se, nekako, najviše obraduje! Nije važan datum, važni su rezultati, a najvažnija volja naroda! Vide građani rezultate i vide ko se za njihov interes iz petnih žila, na svakom mestu i u svako doba, svom snagom bori.

- Zbog toga, 2. juna, ali i kada god se održavali izbori, građani daju najveću moguću podršku predsedniku Vučiću. Pored toga što je njegovim i dolaskom Srpske napredne stranke na čelo države, rezultat i uspeh vidljiv u svakoj oblasti, sasvim sigurno najvažniji je onaj koji se odnosi na nezavisnost i suverenitet naše zemlje. Vučić je nezavisnost Srbije odbranio - podvukla je Nikolić.

Autor: