AKTUELNO

Aleksandar Vulin reagovao je na navode crnogorskog predsednika Jakova Milatovića koji je kazao da je izjava predsednika Vučića o ministarki evropskih poslova Crne Gore Maidi Gorčević bila "neprimerena", kao i da Andrija Mandić i Milan Knežević treba da odgovore šta su radili na vojnoj vežbi Vojske Srbije na Pešteru.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije rekao ništa loše, a posebno nije pogrešio, ministar Maida Gorčević jeste ustreptalo glasala za prijem takozvanog Kosova u Savet Evrope - rekao je Vulin i dodao:

- Njeno oduševljenje se nije dalo sakriti i ne sumnjam da će stranci koji odlučuju o Crnoj Gori umeti da cene takav entuzijazam. Da je drugačije, valjda bi Srbi bili u Vladi Crne Gore, a i rezultati popisa stanovništva bi se objavili do sada.

- A, predsednik Crne Gore Milatović ne treba da traži objašnjenje zašto su Srbi Mandić i Knežević došli na vežbu Vojske Srbije, već da im zahvali što jačaju veze Crne Gore sa maticom, najvećom i najslobodnijom nacijom na Balkanu. Ako neće Montenegrini u ime Crne Gore, neka to rade Srbi. Ko traži objašnjenja od Srba njemu Šiptari sastavljaju pitanja - poručio je Vulin

Autor: