AKTUELNO

Nosilac liste "Šta radite bre" na beogradskim izborima Marko Bastać opleo je po aktuelnim političarima, pa nije štedeo ni najteže reči

Bastać je u jednom intervjuu za medije imao zadatak da u nekoliko reči izrazi svoju asocijaciju na imena aktuelnih kandidata na predstojećim beogradskim izborima.

Na pitanje kakav je kandidat liste "Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" Dragan Đilas, Bastać je uzvratio jednom rečju - "isključiv", dok ništa blaži nije bio prema kandidatu koalicije "Da oslobodimo Beograd" i predsedniku Demokratske stranke Draganu Šutanovcu kojeg je opisao kao "bivšeg i arogantnog".

Ipak, čini se da je najteža reč "pala" upravo na račun lidera Pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića, za kojeg je Bastać kratko rekao da je "psiho". Potom je čak upitan da se ispravi, te da li mu je "reč izletela", ali je Bastać potvrdio da stoji iza izgovorenog.

U nastavku je predsednika Pokreta Dveri Boška Obradovića opisao porukom "Gde bežite", dok je za lidera radikala Vojislava Šešelja rekao da "nije isti kao pre".

- Nije to više isti Vojislav Šešelj, onaj koji je pravio skandale. Ovaj kao da nije tu. Ne prizivam to kao nešto dobro, nego je prva asocijacija da nije to to - ocenio je Bastać.

#Dragan Đilas

#Saša Radulović

'