AKTUELNO

Gradskom menadžeru je, tokom gostovanja u emisiji, smanjivan ton, na šta su primedbe imali brojni gledaoci, a uključilo se i Regulatorno telo za elektronske medije.

Gradski menadžer Goran Vesić oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk povdom otvorenog pisma koje je članica saveta REM Olja Zekić poslala Javnom Servisu i Draganu Bujoševiću koji su mu namerno stišavali mikrofon tokom emisije "Upitnik".

Goran Vesić napisao je svoj komentar na Fejsbuku, a mi ga prenosimo u celosti:

- Uzdržaću se od komentara na ovo hrabro pismo REM. Svi koji su gledali emisiju mogli su da čuju da je utišavan ton kada sam govorio o malverzacijama Dragana Đilasa, a posebno kad sam govorio o tome kako su njegove kompanije od 2008. do 2017. godine imale promet preko RTS-a od 71 milion evra, kao i kako je kao gradonačelnik omogućavao svojim privatnim firmama da posluju sa Studiom B uz 73 odsto popusta!? To očigledno niko u Srbiji ne sme da čuje. Kao ni kako je kao gradonačelnik Beograda prodao TV Arena sport državnom Telekomu za 7 miliona evra. Ali o svemu tome, kao i o tome kako se profit Đilasovih firmi uvećao oko 500 puta od kako je ušao u politiku, posle izbora - napisao je Vesić.

Pročitajte još: Članica Saveta REM uputila otvoreno pismo Draganu Bujoševiću: 'S kojim pravom i po čijem nalogu ste Goranu Vesiću tokom emisije SMANJILI TON ZA DVA DECIBELA i građanima uskratili pravo da SAZNAJU I ČUJU SVE'?!

#Goran Vesić

#RTS

'