AKTUELNO

Izbori za Skupštinu grada Beograda održani 4. marta su potvrda da građani žele da se nastavi sa započetim projektima i da se grad menja, izjavio je član Predsedništva SNS Goran Vesić.

- Srpska napredna stranka je na izborima u Beogradu 2014. godine ubedljivo pobedila, imali smo 63 odbornika i pobedili smo sada ponovo 2018. godine. Za nas sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" je posebno zadovoljstvo to što smo na ovim izborima osvojili 37.877 glasova više nego što je to bilo na izborima 2016. koji nisu bili za Skupštinu grada, ali su reprezentativni jer su na njima glasali svi građani Beograda - rekao je Vesić.

Gostujući u emisiji “Panorama” na Studiju B on je dodao da je na izborima ove godine SNS osvojila 5.359 glasova više nego na izborima 2014. godine, kada se prošli put birala gradska vlast.

Prema njegovim rečima, ovi izbori su potvrda da je SNS u poslednje četiri godine opravdala poverenje građana, da građani žele da se nastavi sa započetim projektima i da se grad menja.

- Za nas koji smo prethodne četiri godine bili u Skupštini grada ovi izbori su velika satisfakcija jer smo svakog dana bili na neki način napadani. Bilo je raznih afera i pokušaja da se gradska vlast dezavuiše -kaže Vesić.

Prema njegovim rečima, ljudima koji su to radili na društvenim mrežama, građani su dali jasan odgovor što potvrđuje i broj glasova koji je ta lista dobila - a dobila je 366.461 glas.

- To jasno pokazuje da su građani zadovoljni kako se grad razvija - naveo je Vesić.

Od 2012. godine opozicija svake izbore proglašava sudbonosnim, a svaki izbori se sudbonosno završe njihovim fijaskom i pobedom Aleksandra Vučića i SNS, rekao je on.

Vesić je istakao da je SNS izašla sa više od 217 programa za svako naseljeno mesto u Beogradu, dok je sa druge strane opozicija nudila da će sve biti besplatno i da će da ruše, a to je nešto što ne može da prođe kod ljudi.

- To je nešto što ljudi više ne prihvataju i dokaz da ne možete prevarom da pobedite - zaključio je Vesić.

Pročitajte još: PINK.RS SAZNAJE: Dragan Šutanovac saopštava da podnosi ostavku - Ostavka kovertirana!?

#Goran Vesić

#Izbori

#projekat

'