AKTUELNO

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović, poručio je danas lideru Pokreta slobodnih građana Saši Jankoviću da neće uspeti pokušaji rušenja ustavno-pravnog poretka Srbije.

PSG je ranije danas pozvao je poslanike koji, kako kažu, poštuju instituciju Narodne skupštine, da sednice organizuju "na slobodnim trgovima i ulicama".

- Poručujem Jankoviću, koji još uvek nije sprao barutne čestice sa svojih prljavih ruku, da ni on, ni Djilas, ni Jeremić neće gledati krvoproliće, nasilje i nerede na ulicama Srbije, i da im u tome neće pomoći ni strani moćnici, ni domaći tajkuni, koji stoje iza očiglednog naređenja da se izazove haos u Srbiji - naveo je Martinović u saopštenju.

Prema njegovim rečima, ono što Janković, njegovi koalicioni partneri i nalogodavci pokušaja rušenja srpskog ustavno-pravnog poretka zaboravljaju, jeste da je narod jedini koji ima pravo da odlučuje u Srbiji, i da su građani svoje rekli na izborima - dali su svoj glas za mir i stabilnost, jaku, nezavisnu, suverenu i međunarodno uglednu Srbiju na čelu sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom.

Pročitajte još: Vučić čestitao Đukanoviću: Nadam se dobroj saradnji i jačanju bilateralnih odnosa Srbije i Crne Gore

#Aleksandar Martinović

#SNS

'