AKTUELNO

Slaviša Ristić predsedniku Rusije poslao je, malo je reći, sramno pismo u kojem otvoreno i direktno preti ubistvom Aleksandru Vučiću!

Predsednik Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije "Otadžbina" Slaviša Ristić uputio je pismo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu u kojem direktno preti ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u slučaju da potpiše mirovni sporazum sa albanskom stranom.

Kako se navodi u pretećem pismu, "predsednik Republike Srbije sprema se da potpiše mirovni sporazum sa separatistima iz Prištine", a Ristić zatim podseća na tragičnu sudbinu pokojnog premijera Zorana Đinđića, jasno aludirajući da ista očekuje i Vučića.

Foto: Printscreen/www.facebookreporter.org

Sramni pokušaji da se destabilizuju napori Srbije da reši kosovski čvor očigledno ne jenjavaju! Ristić u pismu nastavlja da blati Vučića i poteze Vlade Srbije kojima se jačaju veze između Rusije i naše države.

Uprkos izjavama i delima koja su jasan dokaz da predsednik radi isključivo u interesu Srbije, Ristiću to nije dovoljno i, bez ikakvog obrazloženja, napada akte Vlade i sve težnje da se situacija u južnoj srpskoj pokrajini normalizuje. Na kraju, ni sami napadi nisu dovoljni, već se sada prešlo na otvorene pretnje predsedniku, verovatno usled nervoze i nemoći pojedinaca kojima rešenje najvećeg srpskog problema ne odgovara.

Ovakve reči, malo je reći, zabrinjavaju, budući da one ilustruju na šta su sve pojedinci spremni!

#Aleksandar Vučić

#Pretnja

#Smrt

'