AKTUELNO

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković najoštrije je danas osudila pretnje narodnog poslanika Slaviše Ristića upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, sapošteno je iz parlamenta.

- Najoštrije osuđujem pretnje koje je narodni poslanik Slaviša Ristić uputio predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću. Ovakve pretnje, koje dolaze u trenutku kada predsednik Republike Srbije vodi teške pregovore da sačuva Kosovo i Metohiju, osigura mir i bezbednost građana Srbije koji žive u našoj južnoj pokrajini i čitavoj Srbiji, su za svaku osudu društva - rekla je Gojković.

Istovremeno, takve pretnje, ističe, predstavljaju vrhunac političke agresije i licemerja i očigledno za cilj imaju slabljenje pozicije Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

- Nedopustivo je da se u Srbiji preti smrću predsedniku države. Uverena sam, da ovakve monstruozne pretnje, od koga god da dolaze, neće pokolebati predsednika Republike Srbije da nastavi borbu na očuvanju Srbije i našeg naroda na vekovnim ognjištima - rekla je Gojković.

Kako je istakla, upravo ta politika predsednika Republike i politika Vlade Republike Srbije ima podršku ogromne većine poslanika u Narodnoj skupštini.

#Aleksandar Vučić

#Maja Gojković

#Rajko Ristić

'