AKTUELNO

Članovi stranke Vuka Jeremića, koji je u svađi sa svima, ne zaostaju za šefom. Ovog puta visoki funkcioner NS Vladimir Gajić nije mogao da prećuti skoro pa dobronamernu kritiku Dragana Maršićanina iz DSS .

Umesto da je ispravljajući pravopisnu grešku na koju mu je Maršićanin ukazao, podvio rep i zaćutao, Vladimir Gajić inače šef pravnog tima Jeremićeve stranke, još većom žestinom se obrušio na funkcionera DSS, koju je inače nazvao "pijonom" SNS.

- Pametan kao što izgleda, izjavio je da je DSS "pijon" stranka SNS-napisao je Marićanin na Tviteru i nastavio:

- Podsećam pravosnažno solobođenog bivšeg gensek SPO, funkcionera DS, pa DJB, a sada NS, da se na kaže pa i ne piše "pijon" nego pion, kao i što ono čudo što svira nije radijo, nego radio - poručio je šeretski Maršićanin i izazvao buru uvređenog seldbenika Jeremićeve "putanje".

Odgovor je usledio ekspresno na ivici uvreda.

- To je vaš nivo da pređeno na lični nivo. Prvo...ja nisam oslobođen...drugo bio sam žrtva vašeg korumpiranog ministra Jočića...treće to rukovodstvo kojem ste pripadali stajalo je u najmanju ruku duhovno iza ubistva Đinđića.Taj DSS je tragedija ove nacije- odvalio je kao iz topa Vladimir Gajić.

Foto: Printscreen Twitter

Braneći neodbranjivo Gajić je valjda pričajući sam sa sobom nastavio Twiter obračun sa "mrskim "DSS-ovcem.

Foto: Printscreen Twitter

- A nemojte ovde da me vučete za jezik na ličnoj osnovi da vam ne bude žao - zapretio je "pred svima" uvređeni Gajić uhvaćen u nepismenosti. Pametnom dovoljno!

Sve je očiglednije da se netrpeljivost, koju stranka Vuka Jeremića iz nemoći gaji prema SNS i Aleksandru Vučiću širi i prema ostalim političkim subjektima u Srbiji.

#Opozicija

#Vuk Jeremić

'