AKTUELNO

Opštinski odbor SNS Surčin osudio je danas sve češće napade opozicionih lidera, koji se protive napretku Srbije i pružio punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Za vreme njihove vladavine, Srbija je stagnirala, dovedena na ivicu bankrotstva, plate su bile najmanje u regionu, a pitanje Kosova i Metohije se nije ni spominjalo. Zbog ovoga i svega ostalog zaslužno odlaze na političko smetlište Srbije - stoji u saopštenju surčinskog SNS-a.

Ističu da Srbija danas, sa predsednikom Vučićem „snažno korača u nove reforme i napreduje u svakom pogledu“.

Danas, dodaju, Srbija sarađuje i sa Istokom i sa Zapadom, gradi dobrosusedske odnose sa svima uzdignute glave, ali ne zaboravljajući svoje pretke i istoriju, čuvajući svoj integritet i teritorijalni suverenitet.

- Danas se ne ćuti o pitanju Kosova i Metohije, već se o njemu otvoreno razgovara i traži najbolje moguće rešenje  - ukazuju u SNS.

Navode i da su ekonomske reforme, započete u vreme kada se Vučić nalazio na funkciji premijera, dovele do toga da se danas u Srbiji razgovara o povećanju plata i penzija, ali bez podizanja kredita i novih zaduživanja, finansije su konsolidovane, a javni dug se smanjuje.

Dodaju i da je Vučić, pored ekonomskih problema koje je preuzeo da rešava, počeo da rešava i gorući problem u Srbiji - pitanje nataliteta, o kome niko u novijoj političkoj istoriji nije govorio.

- Svakog dana u Srbiji otvaramo novi put, most, dočekujemo strane državnike kao i strane investitore, pomažemo domaće proizvođače, ulažemo u našu poljoprivredu, gledamo u osmehe naše dece, i osećamo se kao deo evropske porodice - kažu u SNS.

Poručuju i da podržavaju napore predsednika da svojim građanima obezbedi što bolje uslove za život, i da mu zahvaljuju "što predstavlja takvu Srbiju na koju možemo da se ponosimo“.

#Aleksandar Vučić

#SNS

'