AKTUELNO

Kao i svake nedelje genijalna anketa emisije 'Kontravizija' nasmejaće vas do suza, ali i veoma iznenaditi!

Ekipa emisije ''Kontravizija'' koja se emituje na TV Pink, autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića pitala je stanovnike prestonice kako komentarišu to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ojadio grad Beograd za šest miliona evra kako bi postavio podzemne kontejnere, koje niko ne koristi, koji ne rade, a šire neke neprijatne mirise gradom.

Oni što treba da znate, jeste da su se građani prethodno izjasnili da ne podržavaju trenutnu vlast.

Foto: TvPink Printscreen

To je loše urađeno, nije trebalo novac da se ulaže u to. Kao i fontana na Slaviji, što je postavljena, ni ona ničemu ne služi, barem meni. Ja zakoračio u nju nisam...

Foto: TvPink Printscreen

To je jedan od mnogih razloga zbog kojih ne podržavam našu vlast. Mislim da je u pitanju pranje para, ali definitvno nešto nije u redu...

Foto: TvPink Printscreen

Besmisleno skroz. Bolje da je taj novac usmerio u druge stvari...

Foto: TvPink Printscreen

Kako bih komentarisala? Da nije dobro uradio svoj posao i da treba da ih promenimo..

Nakon ovog, ekipa Kontravizije pitala je građane da podržavaju mišljenje Dragana Đilasa koji je bio za to da se kontejneri ne postavljaju, i oni su svi do jednog rekli kako podržavaju tu odluku. Izjašnjavali su se da je šest miliona prevelika cifra, i da su, kao što vidimo kontejneri nepotrebni i da ne služe baš najbolje.

Onda su im rekli. Rekli su im istinu. A to je, da je upravo Dragan Đilas bio taj koji je postavio ove kontejnere dok je bio gradonačelnik Beograda.

Reakcije su bile u najmanju ruku smešne. Pogledajte sledeći snimak.

#Aleksandar Vučić

#Dragan Đilas

#Kontravizija

#Politika

#anketa

'