AKTUELNO

Ekipa emisije "Kontravizija" autora i voditelja Lava Pajkića, koja se emituje na televiziji Pink, iskoristila je mizerno okupljanje opozicije u parku da proveri moral sledbenika Saše Jankovića.

Saša Janković je organizovao protest na kome je bilo svega oko petnaestak ljudi, a na kome se on nije ni pojavio. Tom prilikom, ekipa emisije sprovela je jedan eksperiment.

Po dogovoru jedan član ekipe je kao slučajno dva puta ispustio po hiljadu dinara kako bi saznali da li je opozicija poštena i da li će mu vratiti novac.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto je ispustio novac, jedna gospođa iz opozicije je odmah požurila da ga podigne. A onda je uzela i drugu hiljadarku. I pogodićete stavila je pare u svoj džep.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, kada se momak vratio da potraži svoj "izgubljeni" novac, žena je ćutala i pravila se da pomaže u potrazi. I tako je on ostao bez svojih dve hiljade dinara.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toka, ekipa emisije je imala priliku da sretne istu ženu i da joj postavi par pitanja, pored ostalih i to da li bi vratila novac ukoliko bi ga našla na ulici.

Foto: TvPink Printscreen

- Da, sigurno bih ga vratila, jer, ništa ne bi dobila sa tim novcem, Božja pravda postoji i ja  verujem u Boga - rekla je ova sugrađanka.

#Kontravizija

#Novac

#Saša Janković

'