AKTUELNO

Pokret socijalista saopštio je danas da je sasvim razumljivo da Vuk Jeremić ne može da razume politiku Aleksandra Vučića, jer on nikada i nije imao politiku, ali jeste mržnju i interes.

- Ne može neko ko je učinio apsolutno sve da Kosovo postane nezavisno, ko je postavljao granice između Srba, ko je branio Srbe iz najskupljih hotela, ko se i danas bori da Kosovo ostane nezavisno i celovito i da Srbija ne dobije ništa, da razume šta znači državna politika, nacionalni interesi i ljubav prema svojoj državi i narodu - navodi se u saopštenju PS.

"Dosovac Jeremić", kažu, nikada na vlast nije došao voljom naroda, ali se zato zalaže za silovanje, vešanje i progon neistomišljenika. Jedini motiv za okupljanje tog takozvanog Savez za Srbiju, a u stvari, kako kažu, "saveza šovinista, nasilnika, ljotićevaca i tajkuna". Pokret socijalista vidi u mržnji prema Aleksandru Vučiću i "ljubavi" prema punoj državnoj kasi.

- Da bi se dočepali vlasti i narodnog novca, dosovci su spremni na sve, pa čak da pozivaju sopstveni narod na krvoproliće - navodi se u saopštenju u kojem se poručuje da će Vučić nastaviti da se bori za Srbiju i za srpski narod, a najveća potvrda uspešnosti njegove politike je, kažu, da je uz njega srpski narod.

- Dosovac Jeremić neka i dalje nastavi da mrzi i krade, to je jedino što ume - stoji u saopštenju Pokreta socijalista.

#Pokret socijalista

#Vuk Jeremić

'