AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje danas u jutarnjem programu televizije Pink, u 9 sati.

Vučić će govoriti o stanju u Srbiji i šta je čeka u budućnosti.

Rešavanje kosovskog pitanja, dovođenje novih investitora, pozicioniranje Srbije kao lidera u regionu, teme su o kojima je predsednik Srbije razgovarao sa najuticajnijim svetskim liderima.

Vučić će 11. novembra prisustvovati velikoj vojnoj paradi u prestonici Francuske povodom 100. godišnjice pobede u Prvom svetskom ratu, gde će se susresti sa najvećim svetskim liderima.

Predsednik Srbije će tu priliku iskoristiti da sa nekim od najvećih svetskih lidera razmeni stavove o Kosovu i Metohiji i pokuša da dobije njihovu podršku za kompromisno rešenje kosovskog pitanja.

Susreti u Parizu mogli bi da budu vrhunac Vučićeve diplomatske ofanzive, jer će samo nekoliko dana ranije o kosmetskom problemu razgovarati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, koji dolazi u Beograd na vojnu paradu koju organizuje Srbija,  povodim veka od završetka Velikog rata.

Podsećamo,  predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon posete Srbima na Kosovu otputovao u Kinu, a potom i u Njujork, gde je govorio u Ujedinjenim nacijama.

#Aleksandar Vučić

#Televizija Pink

'