AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić kaže da je Vuk Jeremić u moralnom smislu ništavni patuljak u poređenju sa Anom Brnabić i nije joj ni do kolena.

Đurić kaže da je dobro što je Vuk Jeremić javno izneo laž da nije dobio pare od katarske ambasade, jer građani će u roku od 24 sata biti u prilici da vide i dokaze o tome ko je lažov, a ko govori istinu.

- O tome koliko je Jeremić svestran lažov govori i način na koji je napao premijerku Anu Brnabić, jer je njenu izjavu potpuno istrgnuo iz konteksta i falsifikovao, a onda je obasuo salvom primitivizma i uvreda - kaže on, reagujući na Jeremićevu raniju objavu na Tviteru.

Kako se navodi u saopštenju, Jeremić je odlučio da se u ekstremizmu takmiči sa svojim fašističkim koalicionim partnerima, jer mu je zasmetalo što je predsednica vlade Ana Brnabić u Vojvodini pomenula skladne srpsko-mađarske odnose.

- Mi smo ponosni na činjenicu da međudržavni odnosi Srbije i Mađarske nikada nisu bili bolji, a da međunacionalni odnosi u Vojvodini nikada nisu bili skladniji - ističe Đurić.

Kako kaže, u vreme dok je Jeremić bio na vlasti međunacionalni incidenti u našoj severnoj pokrajini bili su gotovo svakodnevni, jer je izazivanje međunacionalnih tenzija u sredinama u kojima su ljudi raznih vera i nacija oduvek živeli u miru bilo deo iz inostranstva naručene politike koju su Jeremić i njegovi saučesnici poslušno sprovodili.

Jeremić je u moralnom smislu ništavni patuljak u poređenju sa Anom Brnabić i nije joj ni do kolena, ocenjuje Đurić.

- Savez za silovanje i vešanje i njegov lider Vuk Jeremić sami čine sve da nikada ne postanu ozbiljna politička snaga koja bi mogla pretendovati na vođenje Srbije, jer takvim lažovima i ništarijama građani Srbije neće pokloniti svoj glas - navodi Đurić u saopštenju.

Prema njegovim rečima, sluha za takvu politiku možda imaju Jeremićevi katarski finansijeri i njegov poslovni partner Patrik Ho, ali Srbi su oduvek iznad svega voleli istinu i prezirali laž, a svoju muškost nisu dokazivali napadajući i vređajući žene.

#Marko Đurić

#Vuk Jeremić

'