AKTUELNO

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković razgovarao je sa građanima Mladenovca i Sopota.

Ha događaju su pored Mirkovića prisustvovali članovi Gradskog odbora Beograd Vladan Glišić i Živorad Milosavljević, saopštila je Služba za informisanje GO SNS.

Tokom posete pomenutim opštinama Mirković je izrazio veliku zahvalnost građanima na podršci koju pružaju Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću, i dodao da danas Grad Beograd vode odgovorni ljudi kojima su interes građana i jednak razvoj svih opština na prvom mestu.

Foto: Tanjug

- Mnogo toga smo započeli upravo sa vama, i zajednički ćemo nastaviti da razvijamo i gradimo i Mladenovac i Sopot, a samim tim i Beograd i našu Srbiju. Zahvaljujući ekonomskim reformama koje su bile teške uspeli smo, uz vašu podršku, da stabilizujemo finansije, da Srbija sada bude ekonomski snažnija. Upravo zato taj novac sada ulažemo u naš grad, u svako naselje i ulicu jednako, jer je nama važno da svako bude zadovoljan krajem u kome živi - rekao je Mirković.

Foto: Tanjug

Mirković je zaključio da je u Mladenovcu i Sopotu u proteklom periodu urađeno mnogo, ali da nastavljamo još brže i bolje da jednako ulažemo i razvijamo ceo Beograd, jer poverenje građana želimo da opravdamo u potpunosti.

#SNS

'