AKTUELNO

Obaveštavamo fanove pop zvezde Lare Fabian, čiji koncert je planiran u Štark areni 16.novembra 2019.godine, da se zbog nepredviđenih okolnosti beogradski koncert pomera za 10.maj 2020.godine.

Do promene termina koncerata Lare Fabian na turneji “50 World Tour”, došlo je usled njenog prihvatanja učešća u snimanju televizijskog show programa “The Voice” u Francuskoj, čije se snimanje poklopilo sa jesenjim terminima turneje.

Pored koncerta u Beogradu, pomeraju se koncerti zakazani do kraja godine u Budumpšti, Talinu, Kievu i drugim gradovima.

Izvođač i promoter, izvinjavaju se zbog iznenadnog pomeranja termina koncerta svim fanovima i poručuju da će se odužiti publici na adekvatan način na spektakularnom koncertu koji planiraju u najvećoj Areni u ovom delu Evrope 10. maja sledeće godine.

Kupljene ulaznice za koncert u novembru mesecu su važeće za majski koncert i nije ih potrebno menjati. Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete koncertu 10.maja 2020.godine, ulaznice možete vratiti na biletarnici Štark Arene kao i na svim prodajnim mestima Ticket visiona.

Štark arena vam poručuje, sačuvajte ulaznice za novi termin koncerta i čeka vas iznenadjenje na zakazanom koncertu.

Podsećamo, ulaznice za koncert su u prodaji i mogu se naći po cenama od 3200, 3500, 3900, 4000, 5500, 7000 i 8500 rsd na blagajnama Štark Arene, Bilet centra, Ticket Vision-a, kao i online na www.starkarena.co.rs. Turneja "50 World Tour”.

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća sa novom "50 World Tour " turnejom u okviru koje će posetiti Beograd.

Turneja će biti proslava Larinog 50. rođendana, sa specijalnim nastupom kojim slavi 30 godina karijere i sve svoje pesme sa čak 14 studijskih albuma, uključujući velike hitove: Je T’ Aime, Quédate, Caruso, Adagio, Je Suis Malade i druge. Larin novi album na francuskom "Papillon" dostupan je od februara ove godine.

#muzika

#pevačica

'