AKTUELNO

Premijera domaćeg filma „Ekipa” u Sava centru.

U Sava centru uskoro spektakl! U sredu 23. oktobra, u 20:30h održaće se premijera domaćeg filma “Ekipa” reditelja Marka Sopića. Film o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu – fudbalu, Crvenoj zvezdi, Partizanu, derbiju, ali i o svemu onome zbog čega je fudbal uvek nešto više od sporta pretočio je u scenario Rade Ćosić ujedno i glavni glumac filma „Ekipa“. Inspiraciju za nastanak ove krimi-komedije Ćosić je pronašao u ogromnoj ljubavi prema fudbalu, kada je i sam trenirao u Partizanu.

Foto: Printscreen YouTube/MegaComFilm

Nakon derbija, zvezda Partizana Zdravko (Rade Ćosić), njegov brat od tetke Klupa (Andrija Milošević), koji je ujedno navijač Zvezde, i Stefke (Lazar Đukić) dobar drug iz detinjstva, nailaze na Italijanku (Ivana Dudić), ženu svačijeg života. Posle jedne lude večeri, oni odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. Pošto fudbaler odbija saradnju, to ekipi drugara stvara velike probleme, jer moraju brzo da nađu pare kako bi se oslobodili čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).

Foto: Printscreen YouTube/MegaComFilm

Pored pomenutih glumaca u filmu igraju i Srđan Žika Todorović; Ljubomir Bandović; Sergej Trifunović, a ekipu filma još čine i reper Đus, bivši igrač Crvene zvezde Perica Ognjenović; Nikola Ristanovski, glumica Ljiljana Stjepanović, Anđela Jovanović i drugi.

Film „Ekipa“ naći će se na bioskopskom repertoaru širom Srbije od četvrtka, 24. oktobra.

#Centar ''Sava''

#Film

'