AKTUELNO

U jutarnjem programu na RED TVu, samo nesvakidašnje ideje i planovi.

Možda vam malo fali da vam uđe u krv, ali verujemo da ste se za ova dva meseca navikli i da stalno čekate još! „Ne gledam ti ja to“ na RED TVu, najzabavniji i najluđi jutarnji program sa voditeljskom ekipom koju čine Milica Kemez, Jelena Pešić, Filip Đukić i Bora Santana, kao i lutajući reporter Stefan Savin, ali i ponekad i Stefan Milošević Panda (koji je na bolovanju – ali ga svakako obožavamo) – svakog radnog dana sprovodi gledaoce kroz pet sati zadrugarskog sadržaja, ali i kroz razne aktuelnosti iz života i njegovog najboljeg prijatelja interneta.

Danas, na RED TVu Milici, Jeleni, Bori i Filipu u studiju pridružili su se Nevena Milićević – nekadašnja stanarka najgledanijeg rijaliti formata u regionu „Zadruge 5“ i Goran Todorović – novinar „Informera“.

Nevena Milićević, koja je napustila „Zadrugu 5“ u nedelju (osvojila je 26% glasova publike, dok je Dalila osvojila 74%) osvrnula se na svoj život nakon rijalitija. Podelila je sa ekipom „Ne gledam ti ja to“ i gledaocima RED TVa, da posle „Zadruge“ pere dvanaestu mašinu veša, ali i da ima probleme sa snom od kako je izašla iz velelepnog imanja. Složili su se da Nevena definitivno pati od zadrugarskog džet lega!

Foto: Red Tv

Novinar Goran Todorović i Nevena Milićević sa voditeljskim četvercem komentarisali su preburnu proteklu noć u „Zadruzi 5“. Goran je pretpostavio da će se Dalila Dragojević i Filip Car pomiriti, te ga čuveni poljubac o kom bruji region nije iznenadio. Sa druge strane, Nevena Milićević bila je šokirana obrtom situacije – jer je Dalila neposredno do samog poljupca danima unazad insistirala na pomirenju sa bivšim mužem Dejanom Dragojevićem i apsolutno nije mogla da poveruje da je iz svega toga proizašao poljubac sa Carem.

Inspirisani Neveninom pričom o zadrugarskom džet legu i ne baš najboljim snalaženjem u rijaliti formatu – Filip Đukić došao je na genijalnu ideju! Filip je smislio da on i Bora otvore ni manje ni više nego – školu za rijaliti. Ideja je da se u školi obučavaju budući učesnici, a Filip i Bora bi ih učili kako da se ponašaju pred kamerama, gde su štekovi, kako da raspoređuju budžet i sličnim (ili ne baš sličnim) zadrugarskim aktivnostima

Nama dosta interesantno zvuči Filipov i Borin potencijalni biznis. A vama? Šta mislite koliko bi bilo polaznika i da li bi svi mogli da očiste godinu u junskom roku!? Saznaćemo, ako nas sreća posluži već od septembra.

Do tada uživajte u najuzbudljivijem jutru na RED TVu uz emisiju „Ne gledam ti ja to“ – radnim danima od 7 do 12 časova. I šaljite Pandi dobre vajbove da nam što pre ozdravi!

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Goran Todorović

#Informer

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Nevena Miličević

#Red Tv

#Zadruga 5

#Škola za rijaliti