AKTUELNO

Interesantni gosti sa neobičnim muzičkim instrumentom danas su bili deo jutarnjeg programa na RED TVu!

Još jedno jutro puno smeha, zabave, aktuelnosti - kako sa mreže, tako i iz života van njih, najgledanijeg rijaliti formata u regionu "Zaduge 5" i naravno pesme i dobrog raspoloženja. I sve to samo na RED TVu, u najneverovatnijem jutarnjem programu koji traje čak pet sati uživo - "Ne gledam ti ja to".

Milica Kemez, Bora Santana i Jelena Pešić ugostili su danas Jovanu Arambašić (pevačicu), Dejana Ranđelovića (gitaristu) i Dejana Ćosića (koji koristi češalj kao muzički instrument), - troje od ukupno šest članova benda "Jo-Jo".

Ime benda nastalo je od nadimka koji je Jovana dobila dok je radila na brodu, na turističkom kruzeru koji je plovio po Evropi, gde su je svi zvali Džo Džo. Oni su u emisiji "Ne gledam ti ja to" predstavili svoj prvi spot za pesmu "Bejbe" (duet - Jovane i Dejana Ćosića). Njihov duet se izrodio iz dugogodišnje saradnje i želje da ostave trag nakon dugogodišnjeg rada. Pesma “Bejbe“ je sama po sebi pesma koja odiše dobrim raspoloženjem i prosto zove na đjusku. Nju je napisao i producirao Aleksandar Povržan, a spot za pesmu  nastao je potpuno spontano - članovi grupe su iz zafrkancije došli na ideju da ga snime i samim tim takvo je bilo i samo snimanje spota - sasvim spontano i neformalno.

Foto: Printscreen/RED TV

Foto: Printscreen/RED TV

Bend Jo-Jo najčešće svira stranu pop i rok muziku i među njihovim repertoarom nalazi se i Erik Klepton, ali i Ejmi Vajnhaus i obe izvedbe smo mogli da čujemo u studiju RED TVa. Jovana je rekla da na kruzeru je zapravo i takav repertoar, s tim što je jednom prilikom odpevala pesmu od Džeja zbog posade koja je većinski bila našeg porekla. Dejan Ćosić, koji svira na češlju, objasnio je da češljeve menja samo iz stilskih razloga. Češalj koristi od osme godine, kada mu je otac poklonio prvi češalj i to mu je postala od tada jedina igračka. Zvuk proizvodi pomoću češlja i parčeta najlon kese i kada su ga pitali da postoji neko ko bi eventualno mogao da mu parira, rekao je da je eventualno svojevremeno mogao prvi Džejms Bod - glumac Šon Koneri koji je jednom prilikom imao scenu u filmu gde svira na češlju i nimalo loše se pokazao.

Za još mnogo zanimljivih priča, gostiju i dobre muzike - pratite emisiju "Ne gledam ti ja to" na RED TVu, svakog radnog dana od 7 do 12 časova.

Autor: S.P.

#Filip Đukić

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv