AKTUELNO

Nova televizijska sezona na RED TVu donosi nove priče o poznatima u vašoj omiljenoj emisiji kratkog formata - „Whatzuuuuup“!

U novom izdanju emisije „Whatzuuuuup“ gledaoci uvek su obavešteni o najaktuelnijim pričama o poznatima. Beograd je nadaleko poznat da se u njemu svakodnevno odvija mnoštvo nastupa, premijera i sportskih događaja, a ekipa emisija „Whatzuuuuup“-a trudi se da sve najznačajnije aktuelnosti pravovremeno isprati. Voditeljka Lana Antić predstavila je gledaocima RED TVa novosti iz života pevačkog para – Petra Mitića i Ivane Pavković, dolazak fudbalske legende Gabrijela Batistute, ali i aktuelnosti koje su obeležile kako domaći, tako i strani šoubiz

Pevačica Ivana Pavković porodila se prošle nedelje i na svet donela blizance Vojina i Vuka. Njen suprug i kolega Petar Mitić je tom prilikom upriličio slavlje u jednom lokalu u Beogradu, a ekipa emisije “Whatzuuuuup” bila je na mestu slavlja i razgovarala sa ponosnim ocem blizanaca.

Lana je najavila i aktuelnosti koje su obeležile kako domaći, tako i strani šoubiz. Deniz Dejm u novom poslovnom projektu, Andrijana Lima koja se treći put ostvarila u ulozi majke, kao i 79. Filmski festival u Veneciji i naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić koja je jedina Srpkinja koja se na ovoj eminentnoj manifestaciji našla na crvenom tepihu.

Legendarni argentinski fudbaler Gabrijel Batistuta posetio je Beograd. Razlog dolaska bivšeg napadača koji je žario i palio po Seriji A u Beograd je snimanje reklame u kojoj će se pojaviti i Dušan Savić, Marko Janjušević i Jovana Jeremić. Batistuta na konferenciji za štampu, Piksija je stavio u rang sa Maradonom i Peleom, a nije propusto priliku da oseti čari naše prestonice. Jovana Jeremić , voditeljka i urednica “Novog vikend jutra” na TV PINK, rado je govorila za kamere “Whatzuuuuup”-a. Otkrila je da li se upoznala sa fudbalskom veličinom, pored koje će učestvovati u reklami, da li su fudbaleri njen broj muškarca i nakon izjave da svaka žena treba da ima ljubav da bi bila srećna – misteriozno je najavila jednu vrlo interesantnu jesen.

Za navažnija gradska dešavanja, koncerte, premijere, promocije novih pesama i albuma, nova gotivna mesta u gradu i razgovore sa regionalnim, ali i internacionalnim zvezdama – možete saznati u emisiji „Whatzuuuuup“ koju svakog radnog dana u 12 časova i 14:30 časova, kao i vikendom od 10 časova i 14:30 časova na RED TVu. A za slučaj da ste propustili ovu „Whatzuuuuup“ emisiju pogledajte na RED TV Youtube-u : 

Autor: S.P.

#Lana Antić

#Red Tv

#Whatzuuuuup emisija