AKTUELNO

Priredio gala promociju!

Ekipa emisije "Premijera", nedavno je posetila promociju prvog romana profesionalnog sportiste, pesnika i pisca, Nikše Dobre, pod nazivom "Sofijin bliss".

Foto: PROMO

Na samoj promociji bilo je pristuno više od tri stotine zvanica. Redovi čitalaca koji su satima nestrpljivo stajali i čekali na potpis autora knjige bili su veliki. Kako su i sami posetiocin istakli, promocija ove knjige im je više ličila na scenu iz holivudskog filma nego na jesenje veče u Beogradu.

Foto: PROMO

Razlog za takvo interesovanje publike je pre svega harizma autora, Amerikanca našeg porekla - Nikše Dobre. "Sofijin bliss" je njegov prvi roman, originalno delo o ljubavi, nadi, milosti i pokajanju, o anđelima i demonima oko nas i u nama samima.

Foto: PROMO

Jedan od recenzenata knjige, novinar i pisac Vanja Bulić priznao je okupljenima da posle dugo vremena ponovo oseća tremu jer nije navikao da vidi više stotina ljudi na promociji knjige:

- Uglavnom se na ovakvim događajima pojavi 40-50 ljudi, srećan sam što se ovo večeras dešava - priznao je Vanja.

Foto: PROMO

U publici su se mogli videti brojni novinari, sportisti, profesori, lekari, književnici - prijatelji i poštovaoci Nikšinog rada, među kojima i Suzana Mančić, Vesna Dedić, Ivana Đorđević, Nada Stegnjaić i mnogi drugi.   

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.