AKTUELNO

Letnji aranžmani se uveliko prodaju u turističkim agencijama, za neke destinacije su prvi polasci gotovo rasprodati poput aranžmana u Grčkoj, a za neke se traži i mesto više. Gde ćete se odmarati ovog leta?

Destinacija koja je i pre kalendarskog početka letnje sezone izuzetno posećena, jer tamo leto kao da nije ni odlazilo, je zasigurno Egipat. Čarter letovi za dosadašnje polaske su rasprodati u turističkoja agenciji „Viva Travel“, ali je još malo mesta ostalo za još dva polaska u maju.

U pitanju su aranžmani na 8 dana/7 noćenja sa boravkom u Hurgadi i polascima 22. i 29.05. Najniža cena paketa po osobi iznosi 425 evra. U cenu je uračunato: avio karta, transferi, transfer, smeštaj u izabranom hotelu na 7 noćenja, usluga predstavnika na destinaciji.

Svi hoteli pružaju all inclusive uslugu (što znači da su sva tri obroka i konzumiranje pića uključeni u cenu) i brinu na prvom mestu o bezbednom boravku svih gostiju i zaposlenih, jer se izuzetno poštuju sve propisane mere zaštite od virusa Covid. Neki od hotela iz bogate ponude nude i besplatan smeštaj za dvoje dece do 14 godina, poput hotela Regina Resort 4*. Hotel poseduje 3 otvorena bazena i ronilački centar, razne sadržaje za sportove na vod, Spa i Wellness centar, sa raznovrsnim tretmanima, fitnes, tursko kupatilo, dečiji bazen i dečije igralište, aerobik, masažu, saunu...

Letnja sezona sa polascima od 10.06. startuje i na grčkim ostrvima. Grčke su se mnogi uželeli, pa su prvi polasci uz organizovane autobuske aranžmane gotovo rasprodati. Ostrva uopšte ne moraju biti skuplja varijanta letovanja, kao što se često misli. Do njih se često ide avionom, što je udobnije i brže, pa su tako avionski aranžmani u agenciji „Viva Travle“ organizovani za ostrva: Kefalonija, Krf, Krit i Skijatos.  Autobuski aranžmani mogući su za Krf, Tasos i Lefkadu.

KRF – dragulj Jonskog arhipelaga. Interesantu sliku ostrva pružaju bujna i raznovrsna vegetacija, uzbudljiva linija pejzaža, prelepe plaže i kristalno čisto more, moćna zdanja, raskošna arhitektura, uske kamenite ulice, živopisna sela. Na svakom koraku se oseća gostoprimstvo domaćina, tradicija koja se na Krfu neguje još od herojskog doba stare Grčke. Svi smeštajni kapaciteti agencije “Viva travel” raspoređeni su u mestu Dasia. Najniža cena paketa za sezonu leto 2021. je od 335 evra po osobi za najam od 10 noćenja.

Na Kritu kao najvećem grčkom ostrvu, možete da se vratite kroz prošlost obilaskom arheoloških nalazišta i drugih znamenitosti, da lumpujete u tavernama, da veče provodite u barovima, a dane na plažama. Njaniža cena paket aranžman u sezoni za najam od 10 nočenja iznosi 429 evra po osobi.

Najmanje ali po mnogima i najsimpatičnije ostrvo Grčke je Skijatos. Smene direktnim čarter letom kreću od 14.06. po ceni od 315 evra za najam na 10 noćenja.

Turska ostaje destinacija koju između ostalog posebmo karakteriše odličan hotelski smeštaj i usluga. Postoji ogroman broj odmarališta u Turskoj koji pripadaju Antalijskoj i Egejskoj regiji, a na vama je da izaberete ono što vam najviše odgovara. Mnogi hoteli iz ponude agencija “Viva Travel” imaju popuste za rano bukiranje, a izbor je raznovrstan. Organizovani su aranžmani na 7, 10 i 11 noćenja, autobuskim (od 161 €) i avionskim prevozom (od 362 €). Prvi smene startuju od 12. juna.

Leto je na pragu, želje za putovanjem ima, planovi postoje, ostaje samo da rezervišete svoje mesto. Sve letnje aranžmane možete pogladati na internet prezentaciji