AKTUELNO

Prava drama odvijala se u subotu na putu Podgorica-Kolašin. Naime, autobus prevoznika "Ozlem" sa 50 putnika koji saobraća od Budve do Bijelog Polja pokvario se u Platijama.

Putnici su čekali satima da dođe drugi autobus koji je saobraćao iz Bara, ali da nevolja bude veća taj autobus se zapalio.

- I drugi autobus se verovali ili ne zapalio. Pobegli su od autobusa jer gori. A mećava. Apelujte ne bi li neko od prevoznika pokupio ove ljude što se metu po Patijama zbog neodgovornih - objavljeno je na Facebook stranici Podgoričkog vremeplova.

Jedan od putnika kazao je da je nakon kvara drugog autobusa došla policija, a deo putnika je pošao sa autobusom koji je saobraćao za Srbiju.

- Neki su pošli da stopiraju. Svi su bili zabrinuti i ostavljeni na milost i nemilost. A putnicima se niko nije čak ni izvinio. Ovde ne treba kriviti vozače, već prevoznika koji je pustio ovakve autobuse da saobraćaju. Nadam se da će policija pomoći putnicima koji su ostali, jer je ovo bruka i sramota - istakao je on.

- Sramota ko i kakvi autobusi prevoze ljude. Autobus koji je naišao je tražio da im se plati karta. Žalosno - napisali su ogorčeni putnici Fejsbuku.

#Autobus

#Crna Gora

#Mećava

'