AKTUELNO

U ekskluzivnim astrološkim predikcijama koje je astrolog Velimir Remić pripremio za čitaoce portala Pink.rs, a koje smo objavili 2. januara pisalo je između ostalog i da će na izborima u Hrvatskoj pobediti kandidat SDP-a Zoran Milanović.

I nakon završenog drugog kruga izbora, Velimirovo predviđanje se ostvarilo te je tako Hrvatska dobila novog predsednika. Pitali smo Remića, pomoću koje tehnike je predvideo dolazak muškarca na čelo Republike Hrvatske.

Foto: Promo

- Kada sam pisao analizu horoskopa za 2020. godinu, posebnu pažnju sam posvetio tumačenju aspekata predsedničkih kandidata u Hrvatskoj, zato što je to veoma aktuelna regionalna tema. Nakon što sam pogledao natalne horoskope Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića,odlučio sam da zavirim u budućnost pomoću primarnih direkcija koje su veoma precizna astrološka tehnika kada je reč o prognostici. Tako je progresivno Sunce Hrvatske (predsednik) iz znaka Raka (ženski princip) prešlo u znak Lava (muški princip) i najavilo da će u narednom periodu ovu zemlju voditi muškarac -otkrio je naš popularni i izuzetno precizni prognostičar mundane astrologije Velimir Remić.

#Velimir Remić

#Zoran Milanović

'