AKTUELNO

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da Željko Komšić ne propušta priliku da se lično izblamira, a time izblamira i BiH za koju se navodno zalaže.

"Tako je bilo i na sastanku sa potpredsednikom Evropske komisije Žozepom Boreljom, na kojem nije bilo reči ni o Srebrenici ni o negiranju ili prihvatanju BiH, na šta se on sada izvlači", rekao je Dodik u izjavi za Srnu.

Komšić je, naime, rekao da je napustio sastanak sa Boreljom jer srpski član Predsedništva negira "genocid", državu, kao i zato što priča o mirnom razlazu...

Dodik pojašnjava da je Komšić sastanak napustio kada
je on rekao istinu, koju, kako kaže svi u BiH znaju, da Komšić nije biran glasovima Hrvata i da nije legitiman predstavnik hrvatskog naroda.

"Impresivno je da Komšić drži lekcije Borelju šta treba da radi, verujući i dalje da je svojim napuštanjem sastanka učinio nešto za BiH. Njegovo ponašanje i sa ovog sastanka govori da nikada nije trebalo da bude tu gde jeste i to je nešto o čemu treba da misle Bošnjaci koji su ga tu i doveli", zaključio je Dodik.

#BiH

#Milorad Dodik

#Željko Komšić