AKTUELNO

Milan Knežević, jedan od lidera DF-a pozvao je premijera Zdravka Krivokapića da hitno sazove sednicu Veća za nacionalnu sigurnost, na kojoj bi zatražili od Milivoja Katnića da odmah uhapsi Veselina Veljović zbog poziva na rušenje ustavnog poretka i najave građanskih sukoba.

- Pozivam Zdravka Krivokapića da koliko sutra sazove sednicu Veća za nacionalnu sigurnost, na kojoj bi zatražili od Katnića da odmah uhapsi Veselina Veljovića zbog poziva na rušenje ustavnog poretka i najave građanskog sukoba - poručio je Knežević.

Podsećamo, Veselin Veljović, bivši direktor Uprave policije i savetnik za bezbednost predsednika države Mila Đukanovića, osuo je novu paljbu po Srbima, Srbiji, njenom državnom vrhu i Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

U autorskom tekstu za podgoričku Pobjedu on ocenjuje da najavljeni dolazak srpskog patrijarha Porfirija na crnogorsko Cetinje, koje nema samo status prestonice nego istorijsku simboliku trajanja i postojanja crnogorske države, predstavlja još jedan pokušaj agresije srpske šešeljevsko-vučićevske kleronacionalističke politike u pohodu na crnogorsku državu.

#MIlan Knežević