AKTUELNO

Oglas za posao perača automobila sa platom od 660 evra je hit!

Oglas za posao perača automobila sa platom od 660 evra se deli po mrežama zbog opisa vlasnika koji je očigledno isfrustriran prethodnim neprijatnim iskustvima - "alergičan sam na kašnjenje i lenjost"!

Vlasnik perionice vrlo iskreno je napisao šta želi, a šta ne od mogućeg novog radnika. Plata je 5.000 kuna, odnosno oko 660 evra mesečno, uz prijavu od prvog dana i plaćenu hranu.

Na jednoj grupi na društvenim mrežama postavljen je oglas za posao perača automobila u Dalmaciji, vrlo jasnih kriterijuma - vlasnik neće influensere, TikTokere, a nabrojao je i na šta je alergičan kod radnika!

Foto: Pixabay.com

"Tražim normalnu i ozbiljnu mušku osobu koja želi da radi i usput nešto i nauči, za rad u autopraonici i tehničkoj službi u Kaštel Kambelovcu. Nije komercijalna autopraonica i nema ubijanja od posla da se opere, šta više. NE TRAŽIM Jutjubere, Tiktokere, detailere, influensere, alergičan sam na kašnjenje, lenjost, laži i neispunjavanje radnih obaveza.

Obavezna je vozačka dozvola B kategorije, plata je 5.000 kuna na račun i prijava od prvog dana, za početak. Radno vreme je od 8.30 do 16.30, nedeljom se ne radi a svaka druga subota je slobodna. Godišnji odmor imate nakon šest meseci, a svaki dan je obezbeđen ručak dostavom iz restorana", napisao je on.