AKTUELNO

Jovan Vukotić (42), vođa škaljarskog klana, koji je ubijen sinoć oko 20 sati u Turskoj, sa lepom Mašom M. u vanbračnoj zajednici bio je oko tri godine. Kako Kurir saznaje, Maša M. će biti ključni svedok u istrazi, jer je videla šta se dogodilo.

Podsetimo, napadač na motoru navodno je prišao automobilu u kom su bili sa ćerkicom i ispalio nekoliko hitaca u Jovana Vukotića.

Inače, Vukotić je u vezu sa Mašom M. uplovio u vreme dok je bio u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu. Podsetimo, u vreme kada je uhapšen u turskom letovalištu Antalija, bio je u vezi sa manekenkom Dejanom Živković.

- Uhapen je u Antaliji 10. septembra 2018. i ubrzo je izručen Srbiji. Čim je smešten u pritvor, Dejana je kao nevenčana supruga počela da ga obilazi i da mu svakodnevno donosi hranu. Dolazila je na njegova suđenja i tada se predstavljala kao supruga - podseća sagovornik.

Foto: Privatna arhiva

Vođa "škaljarskog klana", navodno je iz pritvora organizovao i da manekenki za 26. rođendan koji je slavila dok je on bio iza rešetaka, bude dostavljeno cveće.

Međutim, da su Vukotić i manekenka okončali svoju ljubavnu romansu, saznalo se tek kada je grupa mladića u decembru 2019. presrela izvesnu Mašu M. kada je krenula u posetu Vukotiću u centralni zatvor. Javnost do tada nije znala da je Vukotić, iako nije izlazio iz pritvora, našao novu devojku.

- Ispostavilo se da je Maša M., s kojom je kasnije Vukotić dobio ćerkicu, redovno odlazila u posete Vukotiću i kao i Dejana dok je bila sa njim, u pritvor odnosila hranu. Kako su istražitelji sumnjali, grupa mladića obučenih u policajce koja je zaustavila i tražila da pregleda pakete koje nosi, zapravo je nameravala da u hranu sipa cijanid i tako otruje vođu škaljaraca - podseća sagovornik.

Kako navodi, trojica muškaraca su ubrzo uhapšenja, ali su optužbe protiv njih zbog nedostatka dokaza odbačene.

Maša M., podsetimo, bila je sinoć u automobilu u kom je ubijen Jovan Vukotić, zajedno sa njihovom ćerkicom. - Maša je trudna i čeka još jedno dete. Godinama su zajedno - dodaje sagovornik Kurira.

Foto: Privatna arhiva

Autor: