AKTUELNO

Mladen D. oduzeo je sebi život u petak nakon što je na društvenim mrežama pušten snimak u kojem ga ismevaju na razgovoru za posao.

Jecaji majke Biljane i sestre Dragane koje su u trenutku ostale bez sina i brata parale su zaglušujuću tišinu danas na Gradskom groblju u Laktašima na kojem je sahranjen Mladen D. (22).

Paljenjem svijeća i opelom na groblju su poslednji pozdrav mladiću dali porodica, prijatelji i mnogobrojni građani, javlja Srpskainfo.

– Doći će mama kod tebe sine, ima mesta – ponavljala je ožalošćena majka koja je ostala bez svog sina koji nije mogao izdržati ismejavanja na račun snimka koji je objavljen na društvenim mrežama.

- Bio si previše slab za ovaj surovi svet, počivaj u miru anđele naš - stihovi su kojima su se od Mladena oprostili njegovi drugari i prijatelji.

Na sahrani je sestra Dragana pročitala pesmu, na čije reči niko nije mogao ostati ravnodušan.

- Putuj Mladene jer sa neba si i došao. Mirno spavaj brate moj – reči su sestre koja se poslednji put oprostila od brata.

Podsetimo, policija u Laktašima privela je V. T. i D. K. zbog sumnje zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćeno fotografisanje.

Mediji su ranije preneli da je V. T. radnik pumpe koji je ismevao mladića Mladena D. (22) prilikom razgovora za posao na benzinskoj pumpi i da je sve to neovlašćeno snimao.

Nakon toga snimak je završio na društvenim mrežama, a Mladen je, kako se veruje, nemoćan da izdrži pritisak javnosti, digao ruku na sebe.

Autor: