AKTUELNO

Mlada 18-godišnja rukometašica Maja Zorica je poginula u saobraćajnoj nezgodi u Hrvatskoj, preneli su tamošnji mediji.

Tragedija se odigrala kada je Maja sa dve prijateljice putovala u Sinj. U njihovu traku kod Dimca prešao je vozač vozila koji je bio pod uticajem alkohola, nakon čega je došlo do sudara.

Maja je prevezena u bolnicu sa teškim povredama, ali nažalost, nije preživela.

Ostale dve učesnice u nesreći, od kojih je jedna maloletna, a druga 25-godišnjakinja, takođe su zadobile teške telesne povrede i trenutno se nalaze u bolnici.

Od talentovane rukometašice oprostio se Rukometni savez Hrvatske.

- Ako nas tužni ljudi ujutro probude... Sa tugom u srcu i nevericom primili smo vest o tragičnoj pogibiji naše rukometašice Maje Zorice, igračice ŽARK Split. Naše misli i molitve su sa porodicom, saigračima, prijateljima iz ŽARK-a Split i svima onima u čijim je životima ostao neizbrisiv trag i večna uspomena na nasmejano lice naše atletičarke. Iskreno saučešće Hrvatskog rukometnog saveza i cele rukometne porodice. Počivaj u miru - piše u saopštenju hrvatskog Rukometnog saveza.

I klub ŽARK Split se oprostio od Maje Zorice rečima.

- Tužnim i slomljenim srcem saopštavamo da nas je naša igračica Maja Zorica napustila nakon tragične nesreće sa 18 godina. Ugasilo se srce našeg velikog borca. Saosećamo sa porodicom i upućujemo iskreno saučešće najmilijima. Njen plemeniti i snažni duh, pun životne radosti i ljubavi, zauvek će ostati u našim srcima, mislima i molitvama. Anđele naš, počivaj u miru.

Autor: