AKTUELNO

Veliki broj građana okupio se danas na Gradskom groblju Šušnjari u Doboju, da se oproste od Saše Kulišića.

Podsetimo, Kulišić je ubijen na izrazito svirep način. Zbog ubistva uhapšena je njegova supruga Andrea Kajganić i njihova ćerka (14), kao i ljubavnik njegove supruge Dražen Lazarević (19).

Rodbina, prijatelji, komšije i poslovni partneri ubijenog Saše još su u neverici, niko ne može verovati da se ovo desilo, piše Srpskainfo.

- Sa Sašom sarađujemo godinama i nisam mogao verovati kada sam pročitao da je ubijen. To je čovek koji je uvijek bio nasmejan i spreman pomoći. Srce mi je juče puklo - rekao je za Srpskainfo jedan od poslovnih partnera ubijenog Saše.

Dodao da iako je udaljen više sati vožnje, da mi nije bilo teško da dođe.

Bolnu tišinu na groblju Šušnjari danas su samo parali jauci majke.

Foto: Facebook.com/S.K.

- Zašto to uradiše, lepoto majkina, kako će to majka reći zbogom...nek ti Gospod Bog pomogne - ponavljala je neutešna majka.

Posebno je bilo teško dok su sanduk spuštali u raku.

Kako je Srpskainfo ranije objavila, supruga Andrea je sa Draženom navodno do detalja isplanirala zločin, dan ranije iznajmila stan u Banjaluci, uzeli su automobile iz rent-a-cara, u kuću su ušli u pola noći i Sašu pretukli dok je ležao u krevetu.

Potom su mu, kako se sumnja, vezali ruke i noge, selotejpom zalepili oči i usta, polu nagog strpali u gepek i odveli u šumu gde mu je, kako se sumnja A. K. zadala tri uboda nožem, nakon čega je preminuo.

Foto: Printscreen društvene mreže

Telo je pronađeno tek narednog dana. Zatim je uhapšena i kćerka od Saše i Andrea, zbog sumnje da je na nagovor majke ocu u piće sipala tablete, kako bi ga omamila.

Podsetimo, Kulišićevo telo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom. Kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga, dok se D. L. tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

Zločin je počinjen 30. januara oko jedan sat iza ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano.

Navodno je Kulišić, nakon što je omamljen lijekovima napadnut u krevetu. Sumnja se da je u svojoj kući vezan i ubačen u automobil kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.