AKTUELNO

Tamara K, ćerka Saše K. za čije brutalno ubistvo su osumnjičeni njegova supruga A. K, njen ljubavnik tinejdžer D. L kao i njena maloletna ćerka, kaže da se niko ni u najluđim snovima nije nadao ovakvom zločinu.

"Sve se dogodilo na spavanju... Ta spodoba od žene je sipala mom ocu tablete za omamljivanje i on je to popio. Bio je dezorjentisan i taj dečko od 19 godina je mog oca udario tri puta bokserom u glavu i tako je izgubio svest", ispričala je u jednom dahu neutešna devojka i dodala da je A. K. privedena kasno uveče.

Kako kaže, privedena je istog dana kada i ostali, samo u noćnim satima, oko ponoći.

"Ona je zadnja privedena u pratnji socijalnog radnika i policije gde je provela noć u domu. Juče je zajedno sa ostalo dvoje dovedena iz tog doma u tužilaštvo u pratnji policije i socijalnog radnika", rekla je za Mondo Tamara K.

Takođe je dodala da je sa privedenom A.K. bila u skroz dobrim odnosima.

"Moj deda je išao da ga identifikuje, tada smo bili sigurni da je on, ali i dalje ne možemo da verujemo da se ovako nešto desilo. Obdukcija je potvrdila da su mu lekovi za omamljivanje sipani u surutku i da je imao tri uboda od noža u predelu grudi i po telu koje mu je nanela ta žena. Telo mog oca bilo je u neprepoznatljivom stanju...", rekla je neutešna ćerka.

Ona je potom dodala i da ne zna kako se sada oseća.

Foto: Instagram.com

"Ne mogu da opišem svoje stanje, osećam i tugu i bes. Saznanje ko mi je ubio oca i to na kakav način.. Ne znam. Ono što sigurno 100 posto mogu da kažem jeste da je motiv ovog ubistva novac! Koristoljublje i ništa drugo. Pa taj dečko od 19 godina je okačio na svom Instagram profilu samo dan pre nego što se sve dogodilo novac, gde je napisao "stigla plata, treba li kome sitno". Strašno..." navodi Tamara K.

Ćerka ubijenog se od oca oprostila porukom da će biti zapamćen po vrlinama.

"Napustio si nas na najgori način.. Onako kako niko ne zaslužuje… Pamtićemo te po onom što si bio - najbolji i najjači. Nikad nećeš biti zaboravljen" - poručila je ćerka ubijenog Saše.

Ona se osvrnula i na A. K,osumnjičenu za ubistvo, napisavši samo jedno "Spodoba".

Automobil uhapšene žene je nakon hapšenja ostao parkiran ispred obližnjeg lokala, a odatle ga je uklonila služba za premeštanje vozila "pauk".

Podsetimo, ćerka Saše Kulišića, koja je osumnjičena za pomaganje u ubistvu oca, rešenjem suda sprovedena je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda Doboj. Osnovni sud u Doboju njoj je odredio maloletnički pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pomagala u zločinu za koji su osumnjičeni njena majka A. K. (32) i njen mladi ljubavnik D. L. (19).

”Pritvor može trajati najduže 30 dana, a kontrolu opravdanosti pritvora svakih 10 dana će proveravati nadležno veće Osnovnog suda u Doboju”, navodi izvor ATV-a.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju za ATV kažu da im je policija zbog teškog ubistva Saše Kulišića dostavila izveštaj protiv tri osobe i to A.K. (34), D.L. (19) i maloletnice, rođene 2009. godine.