AKTUELNO

Neizvesnost bila na najvišem nivou!

Kao što ste i navikli svake subote, u "Zadruzi" su večeras održane nominacije. Naime, ove noći su učesnici odlučivali između dva potrčka ko će otići u izolaciju, dok je publika takođe dala svoj glas i izabrala drugog nominovanog.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovonedeljni vođa Tomislav Panić Toma za svoje potrčke je izabrao Aleksandru Subotić i Minu Vrbaški, a večeras su zadrugari odlučili da u izolaciju ode jedna od njih dve.

S obzirom na to da je Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac mnogi su smatrali da će čak i pored njihovog sukoba, on poslati Minu u izolaciju, ali Karađorđe je sve iznendio i nominovao Sandru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja šaljem Aleksandru da ide kući. Trebalo bi da bude sa ćerkom - rekao je Karađorđe.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti sad hoćeš da ja napustim rijaliti. Hvala - izjavila je Aleksandra.

Jelena Golubović se tokom nominacija veoma iznervirala, pa je urlala i izjavila da ona nikada nije uvredila Miljanu Kulić, međutim ova tenzija se brzo stišala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugarka nominovana od strane svojih cimera je Aleksandra koja će se sutra u duelu boriti za opstanak u Beloj kući.

Iskreno, s*re mi se od vaših izlaganja. Niko ovde nije toliko dobar sa Minom. Dobar deo vas nije dobar sa njom i ne mislite da je inteligentna, niti pametna. Vi samo vidite konkurenciju u meni - izjavila je Subotićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugarka koji je imao najmanje glasova publike je Suzana Perović Blondi i ona će prenoćiti u izolaciji sa Aleksandrom, a sutra će se boriti za opstanak u Zadruzi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE NAJVEĆI FOLIRANT! Luna BESNO odbrusila Olji, a potom otkrila: MENI JE PRIČALA DA JE BILA LJUBAVNICA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Aleksandra Subotić

#Suzana Perović Blondi

#Zadruga - Nominacije

'