AKTUELNO

Spreman je da ceo život provede sa njom!

Lazar Čolić, poznatiji kao DJ Zola, protekle subote postao je učesnik najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruge, a na samom ulasku priznao je da mu se jako dopada Miljana Kulić. On nije časio časa, pa je već posle samo dva dana uspeo da osvoji Kulićevu, a tokom protekle noći njih dvoje su razmenjivali nežnosti.

Foto: TvPinkPrintscreen/Printscreen Facebook

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Lazarovim drugom Bobanom, koji nam je otkrio da je on čak tražio blagoslov od svoje majke da bude sa Kulićevom.

Jedan od najvećih razloga što je on ušao u rijaliti bio je taj da dođe do Miljane. Ona je konstantno bila u rijalitijima i nije bilo moguće da je upozna i ostvari bilo kakav kontakt sa njom. Miljana je u njemu probudila emocije još dok je bila u prvoj sezoni Zadruge. Pre nego što je otišao ja sam bio kod njega kući i prisustvovao momentu kada je Lazar upitao svoju majku da li ima njen blagoslov u svojoj nameri da osvoji Miljanino srce i da, ako sve bude kako treba, jednog dana ona postane njegova životna saputnica. Nema tu taktike i kalkulisanja. On je otišao da osvoji srce Miljane Kulić i na dobrom je putu. Ja mu želim sreću u tome - rekao je Boban.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ono što zanima sve jeste da li će Lazar gledati Miljanino dete, malog Željka, kao svoje, a Boban je siguran da će se to desiti:

On je odrastao bez oca, upoznao ga je tek kada je imao 12 godina. Njegova moralna dužnost je da ne dozvoli da se to desi malom Željku. On je i sam rekao, ne samo da bi ga prihvatio nego bi bio i presrećan i ponosan da malenom Željku zameni oca, da se postara da njemu ništa ne fali kao što je Zoli falilo - zaključio je Boban.

PROČITAJTE JOŠ: ZABRINUTA JE ZA STANJE SVOG SINA! Majka Baneta Čolaka IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Želim da se to ŠTO PRE REŠI! (FOTO)

Očigledno je da je Zola odlučan u svojoj nameri da bude u vezi sa Miljanom, a kako će se njihova veza odvijati ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Veridba

'