AKTUELNO

Nije mogla ni da sanja da je Karađorđevi najbliži neće podržati.

Ono što je u poslednjih nekoliko dana potresalo Zadrugu jesu nerazjašnjeni odnosi između porodice Subotić, ali i žestokih svađa i konflikta Zerine Hećo i Aleksandre Subotić.

Naime, njih dvoje su napravili opštu pometnju svojim raspravama, a Ivana Vrbaški stigla je u studio kako bi u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem razgovarala na sve aktuelne teme. Ona je odmah prokomentarisala vezu Zerine i Baneta Čolaka, pa priznala koliko je teško staviti tačku na ljubav pred kamerama.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je teško završiti pred kamerama i mislim da Zerini nije lako, ali da je Banetu mnogo teže. Ona ima više iskustva, ima dete - rekla je Ivana.

Širi region imao je priliku da vidi kako je Mina Vrbaški ishitreno odregovala kada se prisetila svog bivšeg dečka Nemanje Đerića Đeksona, ali se osetila loše i kada je ušla u konflikt sa Karađorđem Subotićem koji je pre nekoliko nedelja verio njenu majku.

Mina dobro zna da ću ja uvek svoju decu staviti ispred svega i da se nije rodio muškarac koji može da utiče na to. Nije istina da je Mina odrasla u hraniteljskoj porodici, ja sam njena najbolnija tačka. Mi smo javno vereni i javno raznevereni. Mene njegova porodica crni, ja nikada nisam doživela tako nešto. Iznenadilo me to da je on postavio ultimatum da se druži sa Ljubom. Oni traže ljude koji im odgovoraju u tom trenutku. Mina ne može da kaže Ljubi i da je ovakva ili onakva. Ja nikad ništa nisam rekla za Ljubu, jer je ne poznajem, ona je prema mojoj ćerki korektna - rekla je Minina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana ne može da shvati zbog čega je Karađorđe napadao Minu i ophodio se prema njoj onako kako ona nimalo nije očekivala, pa je otkrila da Aleksandru nikada nije javno prozivala.

Meni to nije normalno, ja nikad nisam pljuvala nekog javno. Meni nije normalno da čovek koji ima 50 godina se obraća Mini tako. Ja sam imala priliku da kažem da je Aleksandra bila i ovakva i onakva, ali ja sam je uvek branila i pripisivala njenim godinama. Meni je nepojmljivo da jedna porodica može tako da razgovara sa ukućanima. Ja imam muža, mi nikad ton nismo povisili jedno na drugo- istakla je Ivana.

Šta je Vrbaški još ispričala, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ivana Vrbaški

'