AKTUELNO

Ona je prokomentarisala i da li veruje da će se roditi ljubav između Mine i Ervina Mujakovića, ali se i osvrnula na njenog bivšeg dečka Nemanju Đerića Đeksona.

Nakon što je javno raskinula veridbu sa Karađorđem Subotićem, Ivana Vrbaški se uputila ka studiju gde ju je sačekao voditelj Ognjen Nestorović. Ona je prenela svoje impresije što je videla ćerku Minu i bivšem dečka.

Osim toga, ona je prokomentarisala i da li veruje da će se roditi ljubav između Mine i Ervina Mujakovića, ali se i osvrnula na njenog bivšeg dečka Nemanju Đerića Đeksona.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ervin jeste dosta tih i povučen, ali nije to ono što Mini smeta. Mini najviše nedostaje Boris, ja znam šta njoj najviše nedostaje kako bi napunila baterije. Ja bih Aleksu izuzela, on ima devojku i na Minu gleda kao drugaricu. Aleksa veoma voli svoju devojku, drago mi je da Mina vidi u Aleksi prijatelja. Šta će biti sa Ervinom biti, ja ne znam. Đekson joj je bolna tačka, opet je tu Toma koji se zaštitnički ponaša prema Mini, tako da ja nemam pojma - prokomentarisala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: Nije mogao da sakrije neprijatnost: Miljana očitala lekciju Zoli, pa besna urlala na njega: TI NEMAŠ SLOBODU DA ME TO PITAŠ! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'