AKTUELNO

Negativan odnos seže još odranije.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Kada je došao red na Karađorđa Subotića, on je upitao svoju ćerku Aleksandru šta misli o njegovom boravku u Beloj kući, Miljana Kulić nije mogla da se uzdrži prokomentariše šta misli o njemu i izvređa ga.

Foto: TvPink Printscreen

Zloba te je pojela. Ti ne znaš za sramotu, jedino znaš za zatvor i vazelin. Smrdljo, smrdljivi, nemaš život. Ti si vampir, hodajući leš. Bivša žena te ne voli, unuče te ne voli. Za šta živiš - vikala je Miljana.

Nakon Miljaninih reči, oglasila se i Aleksandra koja je samo kratko prokomentarisala o svom ocu.

Spuštaš se na nivo ludaka. Živiš sa stokom i ludacima i ko se sa stokom i ludacima druži, on je loš luđi - odgovorila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Karađorđe nije časio časa da provocira Miljanu, pa je zahtevao od nje da mu objasni šta misli o njemu, a ona ga je "počastila" nizom uvreda.

Ološ, drakula. Ne voliš samog sebe. Ne znam za šta živiš. Lepše je umreti nego živeti takav život koji ti živiš. Ti si nasilnik nad ženama. Tvoj život je jadan. U dubini duše te žalim - povikala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BESNA SAM NA NJU, UPROPASTILA GA JE, ON JE ZASTRANIO! Adamova bivša osula žestoku paljbu po Marijani zbog Đoganija! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'