AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Učesnica "Zadruge 2" Luna Đogani definitivno je ostavila najveći trag u prethodnoj sezoni najgledanijeg rijalitija, a javnosti je poznato da je u "Zadruzi 1" započela ljubavnu romansu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem, koja se neslavno završila.

Iako je svako krenuo svojim putem odmah nakon što su napustili takmičenje, Đoganijeva ne krije da ga još uvek nije prebolela i teška srca priznala je da nikada nikog neće voleti kao njega.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je u par navrata pokušavala da prikrije emocije i nastavi svoj život na najbolji mogući način, u toku prethodne noći dogodilo se nešto što ju je potpuno degradiralo. Naime, ona je čula da su se Slobodan Radanović i njegova, sada već bivša supruga Kija Kockar navodno pomirili, što je ona teško podnela i zbog toga isplakala more suza.

Međutim, kad su se strasti smirile, Luna je nikad iskrenija u razgovoru sa Aleksom Savićem i Minom Vrbaški otkrila kako se zaista oseća.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja znam da nisam loša osoba, ne znam zašto loši ljudi prođu bolje od nas dobrih. Kad će na nas da dođe red? Ja kad samo pomislim kakve roditelje imam, koliko su bili uz mene i koliko su me podržali i kad nisu trebali, ja samo pomislim na to i kažem sebi koliko sam srećna nisam ni svesna. I radije ću da budem sama i da maštam muškarca nego da imam pored sebe nekog ko me ne zaslužuje i da se osećam mizerno. Nisam tako razmišljala ranije, ova Zadruga je ozbiljna škola. Sa druge strane, kad sam čula ono juče, meni je bilo lakše, ja sam shvatila da sam im ja u stvari pomogla. Drago mi je i neka. Ako je to među njima prava ljubav onda im želim da do kraja života budu zajedno - rekla je Luna.

Zadrugari su pomno slušali njene reči, a šta je još rekla o njima, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'