AKTUELNO

Doneo konačnu odluku.

Pre nekoliko dana televizija Pink i Veliki šef raspisali su konkurs za ženu Bore Santane. Šoumen je istakao da mu je neophodno da pronađe lepšu polovinu kako bi imao sa kim da podeli dobre i loše trenutke, pa je Veliki šef odlučio da mu izađe u susret.

Foto: Pink.rs

Na konkurs za Borinu potencijalnu ženu javilo se mnogo devojaka, a samo jedna će uspeti da osvoji Santanino srce.

Bora je danas izabrao dve devojke a onda je sa njima popričao i Miroslav Miki Đuričić pa su zajedno otišli kod Drveta mudrosti da saopšte utiske.

Odmah mi se svidela Bosanka, kad mi je rekla da me je upoznala pre sedam godina, pružila mi ruku i od tad me zapamtila. Dobra je i ova mala ima 18. godina, ali nemam šta da pričam s njom.
Sad kada si ih upoznao sve tri možeš odlučiti da li jedna od dve devojke koje su sada u šiša baru ulazi u uži krug ili ne - reklo je Drvo.
Ova mala je simpatična, mlada, voli Boškića, naša. A ova druga mi je ostavila utisak da je ortak - rekao je MIki.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tvoja odluka konačna - upitalo je Drvo.
Moja konačna odluka je da prođe Naida. Devojka je simpatična, prirodna je, kulturna je, voli da se šali. Fina je devojčica. Jedino što je pevačica. Nisam ja ljubomoran, ja hoću da se ona posveti meni maksimalno - zaključio je Bora.

PROČITJATE JOŠ: BORA NERVOZAN ZBOG POTENCIJALNIH DEVOJAKA! Santana ni ne sluti kakvo iznenađenje mu Veliki šef sprema, zamolio Ljubu da mu pomogne oko ovoga! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Bora Santana

'