AKTUELNO

Istakao je da su Miljana i Marko imali mnogo simpatičnih trenutaka.

Večerašnji gosti u emisiji "Porodice zadrugara" kod voditelja Ognjena Nestorovića bili su otac Marka Petruševića, glumac Branislav Petrušević Petrući i podrška Bore Santane, brat Ivan i prijatelj Igor.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon odgledanog snimka gde se Miljana Kulić svađa sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, voditelj je upitao Petrućija da li su između njegovog sina i Kulićeve postojale simpatije, kao i kako je njemu izgledao njihov odnos.

Bila bi to havarija. Bile su tu simpatije. Miljana je tu krenula, Petrući se tu malo igrao, onda je došao drugi čovek koji se dopao Miljani. Mada, svaki njihov kontakt mi je bio veoma simpatičan. To je cenkanje. Primio je nekoliko šamara, ali je sve to simpatično - ispričao je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Petrući je poznat kao pravi komičar, pa je izdvojio najzanimljiviji razgovor Marka i Miljane i izimitirao je kako je njihova konverzacija tekla. Zbog ovoga prosuo se gromoglasan aplauz u studiju.

Pročitajte još: BILI SU NA TESTU: Petrući je u Zadruzi prevario devojku sa dve cimerke, a sada je njegov otac OTKRIO DA LI SE ČUO SA NESUĐENOM SNAJKOM! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'