AKTUELNO

Ne može da veruje da je više nema!

Danas je zadrugare ali i mnogobrojne gledaoce najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" veoma potresla vest da je preminula baka Bore Santane, Mica. Boru je danas Veliki šef pozvao da ode na kapiju kako bi mu bila saopštena tužna vest, a nakon nekoliko minuta on se vratio na imanje i rekao zadrugarima šta se desilo.

Foto: TvPink Printscreen

Bora je istakao da njegov stariji brat i otac trenutno nisu tu i da se za sve brine njegov najmlađi brat Stefan, sa kojim je portal Pink.rs stupio u kontakt.

Ja sam ovde ostao sam. Baka je preminula u staračkom domu, tamo su je negovali zato što je imala operaciju kuka, ali nije mogla da se izbori sa tim, preminula je. Sve ovo nam je teško palo i Bora je baš potonuo. Baka je odgajila nas tri brata. Ne znam šta da kažem, ni sam ne znam kako se osećam - pričao je Borin brat sa knedlom u grlu, jedva se suzdržavajući da ne zaplače.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IZMEĐU NJIH SADA NE POSTOJE RAZMIRICE: Maca izjavila Bori saučešće povodom smrti bake! (FOTO)

Bora se zabrinuo da li će uspeti svi da dođu na sahranu, ali Stefan je istakao za naš portal da će ipak svi biti na okupu kako bi ispratili baku koju su jako voleli na večni počinak.

Autor: D. Božović/ N. Vujčić

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

'